Kadonneet tytöt

Beltran, Kaisa+Erjonsalo, Johanna

Kerronnallinen tietokirja näyttää Málagan prostituution karun todellisuuden ja antaa äänen naisille, jotka siihen ovat päätyneet - tietoisesti tai tahtomattaan. 

"Nigerialainen Bella istuu alusvaatteisillaan muovituolilla teollisuusalueella Málagan lentokentän kupeessa. Tänne prostituution hautausmaalle päätyvät ne naiset, jotka ovat seksiklubeille ja bordelleihin liian vanhoja, nuoria, rikkinäisiä tai mustia." 

Kadonneet tytöt on vetävästi kirjoitettu teos Aurinkorannikon prostituution karusta todellisuudesta. Ihmiskaupasta, parituksesta ja tytöistä, jotka haluavat köyhistä kotimaistaan Eurooppaan hinnalla millä hyvänsä. Perheistä, joille ulkomailla työskentelevä tytär on ainoa tulonlähde. Valepoikaystävistä, jotka lupaavat makean elämän Euroopassa mutta toimivatkin parittajina. 

Kadonneet tytöt antaa äänen naisille, joiden unelma paremmasta elämästä on muuttunut painajaiseksi. Ravisteleva ja runsaasti kuvitettu teos kertoo, miten ihmisiä ostetaan ja myydään Euroopan laidalla. 


Kaisa Beltran (s. 1980) on toimittaja, joka on kirjoittanut Espanjassa tapahtuvasta ihmiskaupasta suomalaisiin lehtiin. Aihetta tutkiessaan hän työskenteli vapaaehtoisena ihmiskaupan uhreja ja prostituoituja auttavissa järjestöissä ja haastatteli kadulla sekä seksiklubeilla kohtaamiaan naisia. 

Johanna Erjonsalo (s. 1991) on palkittu kuvajournalisti, joka on julkaissut kuvareportaaseja niin jälleenrakentuvasta Nepalista tuhoisien maanjäristysten jälkeen kuin tyttöjen oikeuksista Sambiassa.  

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523007413
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 30.12

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.