Marlene Dietrich ja salattu sisar

Thies, Heinrich

Tosielämän perhedraama, jonka näyttämöinä toimivat Hollywoodin unelmatehdas ja Bergen-Belsenin keskitysleiri. 

Samaan aikaan, kun Marlene Dietrich toisen maailmansodan vuosina viihdytti amerikkalaissotilaita, hänen sisarensa Elisabeth pyöritti keskitysleirillä elokuvateatteria Wehrmachtin sotilaille ja SS-miehille. 
Marlene ja Elisabeth Dietrich - glamour-kuningatar ja harmaa hiirulainen. Toinen sisarista oli sodassa natseja vastaan, toinen seurasi tottelevaisesti kansallissosialistisen puolueen ohjelmaa. 

Kun Marlenelle selvisi, että hänen sisarensa ja tämän mies pitivät elokuvateatteria Bergen-Belsenissä vuonna 1945, hän ei enää koskaan maininnut julkisuudessa sisarensa nimeä. Marlene pyyhki Elisabethin elämäkerrastaan ja vaikeni tämän olemassaolosta elämänsä loppuun saakka. Haastatteluissa hän saattoi kertoa, ettei hänellä ole sisaruksia. 

Salaa Marlene kuitenkin piti yhteyttä sisareensa ja tuki tätä. Kaikkina niinä vuosina, joina Marlene kielsi sisarensa olemassaolon, sisarukset kävivät tiivistä kirjeenvaihtoa. 

Näiden aiemmin julkaisemattomien kirjeiden sekä muiden alkuperäisdokumenttien pohjalta Heinrich Thies kertoo häkellyttävän tarinan sisaruksista, jotka elivät täysin vastakkaisissa maailmoissa.  

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523126046
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.