Kun pelihimo ottaa vallan

Mäkelä, Jenna

”Rukoilin kuolemaani, joka veisi minut pois pelihelvetistä, joka aiheutti minulle kaksi itsemurhayritystä, rikosrekisterin, koko elämän kestävän velkavankeuden ja kymmenen vuoden jatkuvan pelon, ahdistuksen ja itseinhon."

Kun pelihimo ottaa vallan on kirja rahapeliriippuvuudesta raadollisimmillaan. Se kertoo rehellisesti ja kiertelemättä, kuinka vaikea toiminnallinen riippuvuus on kyseessä ja kuinka se koskettaa pelurin lisäksi koko hänen lähipiiriään.
Kirja osoittaa myös, miten kaikesta huolimatta peliriippuvuudesta voi parantua.

Peliriippuvuus koskettaa tällä hetkellä 900 000 suomalaista – sekä peliriippuvaisia itseään että heidän läheisiään. Kirja antaa äänen myös peliriippuvaisen läheisille.

”Peliriippuvuus on kaikessa kataluudessaan äärimmäisen vaikea toiminnallinen riippuvuus. Mutta jos etsit muutosta, toivoa ja vertaistukea ja haluat elää elämää, jossa pelit eivät sumenna tunteitasi ja elämänhaluasi, tämä kirja on sinulle. Olet sitten peliriippuvainen tai riippuvaisen läheinen, toivon että löydät kirjasta uskoa ja toivoa tulevaan. Kukaan meistä ei valitse riippuvuutta, mutta me itse päätämme, koska päästämme irti.”

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523127173
Ilmestymisvuosi: 2018
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Riippuvuudet ja hoito

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.