Heinrich Himmler

Fraenkel, Peter; Manvell, Roger

Heinrich Himmler oli yksi natsi-Saksan vaikutusvaltaisimmista ja pelätyimmistä miehistä. 
Kattava elämäkertateos perustuu amerikkalaisiin ja saksalaisiin arkistolähteisiin sekä Himmlerin perheenjäsenten ja hänen alaisinaan palvelleiden haastatteluihin. Ensikäden tietoa ovat antaneet mm. Himmlerin lapset Gudrun ja Gebhard. 
Kirja avaa ainutlaatuisen näkymän pahamaineisen natsijohtajan yksityiselämään, toimintaan ja vakaumukseen. 
Suomenkielisen laitoksen esipuheen on kirjoittanut dosentti Andre Swanström. Esipuheessa selvitetään mm. Himmlerin yhteydet Suomeen. 

Roger Manvell ja Heinrich Fraenkel ovat tunnustettuja historioitsijoita, jotka ovat tehneet yhteistyötä usean Saksan kolmatta valtakuntaa käsittelevän tutkimusprojektin parissa. Parhaiten heidät tunnetaan yhdessä kirjoittamistaan natsijohtajien elämäkerroista. Heidän aiemmin suomennettuja teoksiaan ovat mm. Operaatio Valkyyria ja Goebbels - Kolmannen valtakunnan propagandaministeri. 

Dosentti Andre Swanström on kirkkohistorioitsija, joka on tutkinut mm. toisen maailmansodan sotapropagandaa ja antisemitismiä. Nämä aiheet ovat johdattaneet hänet suomalaisten SS-miesten jäljille. Hänen tutkimuksensa ovat herättäneet laajaa huomiota Suomessa ja kansainvälisestikin. 

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523129153
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.