Politiikan parhaat
Ei saatavilla

Politiikan parhaat

Poliittinen suhmurointi , harha-askeleet, sanalliset lipsahdukset, fyysinen habitus ja arvomaailma tai sen puuttuminen, siirtyy vikkelästi kansakunnan usein niin kriittiseen muistiin. Siitä syntyy arjen suola, poliittinen huumori. 
Arvioimme politiikkaa, poliittista elämää, puolueita että poliitikkoja suurella antaumuksella. Poliitikko, joka ansaitsee tulla huumorin kohtelemaksi, menestyy. Poliitikko, jonka toiminnasta ei humoristisia piirteitä löydy, hyvässä tai pahassa, voi miettiä alan vaihtoa. Poliittisen elämän komiikka vain korostaa poliittisen värikkyyttä. Kirjassa eivät armoa saa lähihistorian persoonat eivätkä tämän päivän suomalaisessa politiikassa sekoilevat, eivät myöskään lähinaapuriemme vallan kahvassa vaikuttavat. 

Kömmähdysten sensurointi ei ole meidän juttumme. Kun on vanha karisma, ei kestä olla heikkohipiäinen.

Kuvituksen kirjaan on tehnyt Jope Ruonansuu - mukana mm: Trump, Putin, Sipilä, Väyrynen, Stubb, Kanerva, Päivi Räsänen, Halla-aho, Soini, Teuvo Hakkarainen, Niinistö, Halonen, Ahtisaari, Pekkarinen, Lipponen  

Kustantaja: Readme
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523216150
Ilmestymisvuosi: 2018

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.