Harry Potter - Wizar

Rowling, J. K.

STOP THE PRESS! SYKSYN HALUTUIN PELIKIRJA ON TÄSSÄ!

Velhomaailmaa on kohdannut kauhistuttava katastrofi. Uuden Harry Potter: Wizards Unite -mobiilipelin maailmassa kaikkien pelkäämät, vaalimat ja rakastetut ihmiset, olennot, arvokkaat esineet sekä jopa muistot on varastettu tai hukattu. Olisiko sinusta Katastrofin uhmaajaksi? Uskallatko selvittää tuhon aiheuttajan ja etsiä menetetyt aarteet?

Tämä ainutlaatuinen ja virallinen peliopas paljastaa pelitiimin sisäpiiriläisten vinkit ja niksit. Neuvojen avulla kohoat nopeasti velhotasolta toiselle, löydät harvinaisia jälkiä ja nouset haastavimpien linnakkeiden ylimpiin huoneisiin. Perehdy muistiinpanoihin, joita tarvitset tehdäksesi uniikkeja ja tehokkaita taikaliemiä. Selvitä, miten löydät kaikki fragmentit, joita oman rekisterin täydentämiseen ja tasojen nousuun tarvitaan.

Eikä siinä kaikki - ministeriön raportit auttavat sinua selvittämään pelin syvimmät mysteerit. Kuka tai mikä on katastrofin takana? Miten kriisin voisi estää? Wizards Unite - Pelaajan kirja on virallinen oppaasi Harry Potter: Wizards Unite -maailmaan ja samalla avain velhomaailman ihmeisiin.

Kustantaja: Readme
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523219502

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.