Bokstavsvärldar

Andersson, Henrika - Sann, Maria

Vågar du öppna dörren till D? 
Där bor en dröm du snart ska få se. 
Det dunkar och dånar - bor där ett minne? Vem är det, tror du, som sitter där inne? 

Tänk om du fick skapa en egen bokstavsvärld! Hur skulle den se ut? Skulle A vara en stege, en uppslagen bok eller kanske ett tält? B som i björn och ballong är två bulor och ett streck, bokstaven känns bubblig i munnen, som ett värmande bubbelbad. Att lära sig alfabetet är ett äventyr och våra fantastiska bokstäver finns att upptäcka överallt: I naturen, på din tallrik, på himlavalvet och i din fantasi. 

Bokstavsvärldar är ett experimentellt språklaboratorium. Henrika Anderssons dikter är överraskande och vilda. Spännande ord, allitteration och rim bjuder in till högläsning och i bilderna finns något att upptäcka för barn i olika åldrar. För varje ny bokstav öppnar sig en hel värld. Bilderna breder ut sig på stora uppslag och Maria Sanns sammelsurium av tekniker uppmuntrar läsaren att testa själv. På sidorna finns också plats att fylla på med sånt som du gärna vill ha med i din egen bokstavsvärld! 

Kustantaja: Förlaget
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523333734
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 85.231
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset ruotsi

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.