Leilan makea joulu
Ei saatavilla

Leilan makea joulu

Lindholm, Leila

Paistuvien pipareiden ja muiden jouluherkkujen mausteiset tuoksut tuovat joulun kotiin... Ruotsalainen, televisiostakin tuttu suosikkikokki Leila Lindholm esittelee parhaat reseptinsä joulunajan juhliin.
Lukijaa hemmotellaan uskomattoman kauniiden tunnelmakuvien lisäksi toinen toistaan houkuttelevammilla leivonnaisohjeilla suloisen rapeista piparkakuista muheviin pullakransseihin ja piiraisiin. Kokeile myös joulumakeisten tekoa! 
Jos maltat, itse tehdyt tryffelit, nugaat ja toffeet voi kääräistä kauniiseen pakettiin jouluisiksi tuliaisiksi tai pikkulahjoiksi. Mukana on herkkuohjeita, joissa ei käytetä lainkaan valkoista sokeria. 
Glögisangria ja muut raikkaat juomat tuovat vaihtelua perinteisiin juhla-ajan juomiin. Niiden kanssa napostellaan itse paahdettuja mausteisia pähkinöitä. 
Jälkiruokaosion hurmaavien herkkujen joukosta löytyy sopivaa tarjottavaa kaikkiin sydäntalven juhliin - itsenäisyyspäivästä uuteenvuoteen.

Kustantaja: Mäkelä
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523410022
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: 68.24

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.