Minne sähkö meni?

Sarja,Tiina; Posio; Mikko; Ryynänen, Henna

Hauska tarinallinen tietokirja valottaa lapsille sähkön olemusta.

Miksi Annin smoothie jää möykkyiseksi? Miksei Akselin tabletti lataudu? Liittyykö ulkona hääräilevä salaperäinen mies tähän kaikkeen?

Anni ja Akseli ovat 9-vuotiaat kaksoset, joiden kesäinen iltapäivä saa erikoisen käänteen, kun sähköt menevät poikki koko kaupungista. Selvittäessään sähkökatkon syytä Anni ja Akseli joutuvat ihmeelliseen seikkailuun, jossa he pääsevät kuumailmapallon kyytiin ja tutustuvat outoon professoriin.

Lasten tehtävänä on ratkaista energiamysteeri. Saavatko lapset palautettua sähköt kaupunkiin? Entä löytyykö matkalla hukkaan joutunut Voltti-koira?

Hauska ja värikylläinen tarina kertoo olennaisen siitä, miksi meillä kaikilla palaa kotona valot. Sähkö ei tule pistorasiasta, ja kaikista tavoista tuottaa sähköä löytyy hyvää ja huonoa sanottavaa. Asiat eivät ole niin yksinkertaisia kuin miltä näyttävät, mutta se ei näitä lapsia haittaa!

Ikä: 6-9 Vuosi

Kustantaja: Mäkelä
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523411302
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: L60.8
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset p�yt� 5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.