Hyvä kun on rakkautta (Pienaakkoset)

Lagercrantz ,Rose

Hurmaavan Dunne-sarjan huipennus.

Muistatteko viime kerran, kun Dunne pyllähti hiihtomäessä ja päätti lähteä viemään syntymäpäivälahjaa Ella Fridalle Norrköpingiin? Sen matkan missä kaikki ei mennyt ihan nappiin?

No, nyt on jo kevät, mutta Dunne ei ole ollut päivääkään koulussa talviloman jälkeen! Eikä mene vieläkään, koska hän matkustaa isänsä häihin. Ne järjestetään hänen ansiostaan, tai niin Dunne olettaa. Hän kuitenkin tyrmistyy, kun saa tietää, ettei Ella Fridaa kutsuta. Isä sanoo ei.

Mitä Ella Frida sanoo kuullessaan, ettei häntä ole kutsuttu parhaan ystävänsä isän häihin? Hän on siitä toistaiseksi autuaan tietämätön, sillä hän on mökkisaaressa tekemässä kevätsiivousta...

Hyvä kun on rakkautta on seitsemäs ja viimeinen Dunnen ja Ella Fridan ystävyydestä kertova kirja.

Dunne-sarjaa on käännetty yli 20 kielelle ja palkittu moneen otteeseen niin kotimaassaan Ruotsissa kuin muuallakin. Meillä Onnentyttö Dunne palkittiin lasten- ja nuortenkirjallisuuden asemaa edistävän IBBY Finlandin Aarresaari-palkinnolla vuosien 2016-17 parhaana lastenkirjakäännöksenä. Nähdään kun nähdään on saman järjestön vuoden 2020 kunnialistan ehdokkaana.

 

Kustantaja: Mäkelä
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523414310
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.