Soinnut solmussa

Heimonen, Satu

Nuoriso-orkesterissa sävelet eivät aina soi yhteen. Joskus tuntuu, että melodioita on yhtä monta kuin soittajiakin. Musiikki paitsi yhdistää myös repii erilleen - usein yllättävillä tavoilla. 

Linnapadon jousiorkesterin harjoitustahti tiivistyy, sillä lukukauden lopussa valitaan kymmenen soittajan porukka musiikkileirille Itävaltaan. Toisille matka olisi unelmien täyttymys, kun taas toiset kapinoivat koko harrastusta vastaan. Vaikka musiikki yhdistää yläkoulu- ja lukioikäisiä nuoria, jokaisella heistä on myös omat salaisuutensa. Kun orkesterin elämää katsotaan vuorotellen eri soittajien näkökulmasta, kokonaiskuvasta tulee jotain aivan muuta kuin ensivilkaisulla vaikutti. 

Mihin omalaatuinen konserttimestari Anttoni katoaa tauoilla? Ketä alttoviulisti Inkeri tapaa öisin? Entä vihaako räppiin hurahtanut Jim tosiaan klassista musiikkia? 

Orkesterilaisten ystävyyssuhteita koetellaan, ja ilmassa on niin ihastusta, kapinaa, riitasointuja kuin soittamisen iloakin. Yhteinen matka muuttaa jokaista, ja syksyllä kaikki on toisin. 

Kustantaja: Mäkelä
Sidosasu:
ean: 9789523414372
Kirjastoluokka: n84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.