Kuka maailmaa hallitsee? Tiedekulmapokkari 2

Tiedekulmapokkari

Maailmaa pirstovat vanhojen jakolinjojen ohella uudet ja vielä jäsentymättömät rajat. Demokratiaa koettelevat niin vihapuhe, vaihtoehtoisten faktojen levittäminen kuin vahvojen johtajien ja nationalismin paluu. Kiristynyt kansainvälinen ilmapiiri on osoittanut kerta toisensa jälkeen, että yhteisiä sopimuksia on entistä vaikeampi muodostaa. Vanhat säännöt eivät enää päde.

Kuka maailmaa hallitsee? -teoksessa eturivin tutkijat avaavat vallan umpisolmuja ajankohtaisista näkökulmista geopolitiikasta sosiaaliseen mediaan. Millaiset ovat yksilön vaikutusmahdollisuudet moninapaisessa ja verkottuneessa maailmassa? Ohjailevatko meitä talouden reunaehdot, populistien tarinat vai kenties ideologiat? Tekeekö ydinsodan pelko paluun?

Teos on Helsingin yliopiston Tiedekulman kanssa yhteistyössä suunnitellun Tiedekulmapokkari-sarjan toinen osa, joka tarjoilee tuoretta tutkittua tietoa helposti lähestyttävällä tavalla. Tiedekulman Crazy World -teemaviikkoon pohjautuvan kirjan lopusta löytyvän visan avulla voit haastaa myös ystäväsi uuden äärelle!

 

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789523450974
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 32

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma10
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.