Kestokamut järkieväiden jäljillä

Erkkola, Maijaliisa; Pajulahti, Riikka & Konttila, Tiina

Kun bussi kaartaa Katajamäen tilan pihaan, ulos kirmaa iloinen joukko kesäleiriläisiä. Viikon aikana retkeillään, musisoidaan, ongitaan ja kokataan - ja tietysti herkutellaan. Mikään ei voita tuoreita mustikoita ja omin käsin letitettyä pullaa!

Mutta hetkinen... kuka kähvelsi ohrarieskat Kalevin repusta? Entä härkäpavut pellosta? Kesäleirin lapset alkavat jäljittää salaperäistä eväsvarasta, joka jätöksistä päätellen saattaa olla hirviömäisen suuri! Ja mahtaako tunkeilijan ruokavalio olla kunnossa?

Kestokamut järkieväiden jäljillä on hulvaton ruokaseikkailu, jossa tarjoillaan terveellistä, maistuvaa ja maapallolle suopeaa syötävää. Samalla tutustutaan siihen, mistä ruoka tulee, miten sitä valmistetaan ja millaisia ominaisuuksia siinä piilee. Koko komeus on kuorrutettu huumorilla ja aimo annoksella ruokailoa! Kirja on suunnattu erityisesti lapsille 5-vuotiaista alkaen.

 

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523451780
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: L 68.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset uusi

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.