Syyllisyyden ranta

Patrakka, Anu

Portugalilaisen kalastajakylän rannalla katoaa suomalainen taiteilija Rafael, ja jäljet johtavat mereen. Samana aamuna samaiselta rannalta löytyy vanhan miehen ruumis. Rikosetsivä Rui Santos tiimeineen tuntuu haparoivan tyhjää, ja ennen kuin tutkinta on ehtinyt edetä, myös taiteilijan Pia-vaimo häviää kuin tuhka tuuleen. Rui Santos on ehtinyt pistää merkille, että vaimo suhtautuu intohimoisesti miehensä taiteilijan uraan.

Tapaukset vievät Rui Santosin ja Rita Pereiran tutkimuksiin idyllisiin pikkukyliin, joissa kaikki tuntuvat tietävän toisensa. Ennen kuin vyyhti alkaa selvitä, lähialueen metsästä löytyy toinen, tunnistamattomaksi palanut ruumis. Rui Santosin on mentävä epämukavuusalueelleen ja tutkittava Rafaelin tauluja huolellisesti, ennen kuin palaset alkavat loksahdella paikoilleen.

Syyllisyyden ranta on jännittävä psykologinen dekkari, jossa idylliset portugalilaiset pikkukylät, maalaustaide ja rikos yhdistyvät toisiinsa arvaamattomasti. Syyllisyyden ranta on Anu Patrakan kolmas dekkari ja ensimmäinen Into Kustannuksen kautta julkaistu.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523510388
Ilmestymisvuosi: 2019
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.