Toiskan filosofia – Hyvän elämän avaimia etsimässä

Kiskola, Marianne

Perhekoti Toiskan arki ihmisineen ja eläimineen sisältää oivalluksen siitä, mistä voi rakentua hyvä ja onnellinen elämä. Elämänmakuisten tarinoiden kautta avautuva maailma haastaa miettimään, mikä lopulta on tärkeää. Mikä merkitys on erilaisilla kohtaamisilla ja onnistuneella vuorovaikutuksella? Mikä on hevosten ja muiden eläinten merkitys itsetunnon rakentumisessa? Miten vahvistetaan jokaisen omaa ainutlaatuisuutta?

Toiskassa toteutetaan systeemisen lastensuojelun toimintamallia ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa. Kirja taipuu myös ammattilaisen käsissä työkaluksi, ja antaa käytännönläheisiä eväitä näiden toimintatapojen toteuttamiseen. Kirjassa jaetaan 26 toimintavuoden aikana karttunut kokemus lastensuojelutyön kehittämiseksi. Äänen saavat nuorten ohella Toiskan työntekijät ja yhteistyökumppanit. Pienet lastensuojeluyksiköt ovat avainasemassa nuorten pitämisessä yhteiskunnan voimavaroina. Toiskan toimintamallilla on saatu hyviä tuloksia ja lähes kaikki nuoret ovat kiinni yhteiskunnassa ja elävät omannäköistä elämäänsä.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523511590
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 37.42
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Kasvatus ja koulu

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.