Trumpin kansa

Annala, Maria

Miksi irlantilaissyntyinen isoäiti uskoo Trumpin tuovan pimeyden keskelle valon? Miksi sivistynyt ja hillitty nuori mies pomppii riemusta, kun Trump kutsuu meksikolaisia raiskaajiksi? Mitä tapahtuu, kun päättäväinen teinityttö ottaa asiakseen kohdata julkkispresidenttiehdokkaan kasvokkain? 

Trumpin kansa seuraa kolmen intohimoisen Trumpin kannattajan ponnisteluja ehdokkaansa hyväksi vuoden 2016 vaalikampanjan alkumetreiltä aina virkaanastujaisiin saakka. Neljällä mantereella asunut Alice, oikeustiedettä opiskeleva Brian ja kunnianhimoinen koululainen Christianné omistavat elämänsä Trump-kutsumukselleen ja pääsevät todistamaan aitiopaikalta keskeisiä hetkiä, jotka tekevät Donald Trumpista Yhdysvaltojen presidentin. 

Trumpin kansa on myös kattava katsaus tuoreisiin tutkimustuloksiin, jotka auttavat ymmärtämään, kuka kiistanalaista ehdokasta oikeastaan äänesti ja miksi. Yhdessä tutkimustieto ja päähenkilöiden näkemykset rakentavat syvällisen ja monisyisen kuvan äänestäjistä, jotka ovat avainasemassa paitsi vuoden 2020 presidentinvaaleissa myös pitkään sen jälkeen, kun Trumpin valtakausi on päättynyt.

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523512702
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 98.3124 & 32.18

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.