Ysiviisseiska

Nykänen, Ismo

Tamperelainen Radio 957 oli yksi ensimmäisistä vapaista radioasemista kun paikallisradiotoiminta alkoi Suomessa vuonna 1985. Ensimmäisen lähetyksensä samana vuon na tehnyt kanava synnytti nuoren, ennakkoluulottoman journalismi­-, musiikki-­ ja populaarikulttuuriyhteisön, jo­ka kehitti ’paikallisuuden’ paljon laajemmaksi käsitteeksi kuin vain pelkäksi maantieteeksi.

Autenttinen ajankuvahistoriikki kertoo legendaari­sen radioaseman kulta­-ajasta kahdeksankymmentäluvun jälkipuoliskolla. Manserockin kotiradion toimituksessa ja takahuonekeittiössä viettivät aikaansa niin Juice Les­kinen, Dave Lindholm, Matti ’Peltsi’ Pellonpää kuin Popedakin. 957:n juhlissa Eppu Normaali oli vakiovieras.

Teos kertoo myös Alivaltiosihteerin synnyn ja sen tör­mäyksen arvokonservatiivisuuteen. Valtaosa Ysiviiseiskan alkutaipaleen tekijöistä löysi tiensä näkyviin tehtäviin mediamaailmassa.

Radioasema oli ennalta­arvaamaton häirikkö, joka erosi aikalaisistaan tinkimättömyydellään.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523513495
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 92.843
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen8
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 13
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.