Ympäristökäsikirja

Sinisalo, Samuli

Miten Suomen kunnat pystyvät vastaamaan ympäristöhaasteeseen?

Ympäristökriisi ympärillämme kiihtyy. Onneksi olemme jo ryhtyneet ratkaisemaan ongelmaa ja asettaneet tavoitteita sitä varten. Haasteenamme onkin nyt päästä näihin tavoitteisiin. Tiiviiksi paketiksi puettu Ympäristökäsikirja kuntapäättäjille pureutuu tähän haasteeseen ja auttaa luotsaamaan Suomen kuntia kohti kestävää tulevaisuutta.

Käsikirja tarkentaa, mitä ilmastonmuutoksen torjumiseksi voidaan tehdä ja minkälaisia poliittisia päätöksiä kunnissa on tehtävä, jotta luonnon monimuotoisuuden ja kestävän kehityksen tavoitteisiin oikeasti myös päästään. Kirja sopii kaikille, jotka haluavat konkreettisesti edistää kestävyyttä.

Kuinka Suomen kunnat pystyvät vastaamaan ympäristöhaasteeseen? Miten kunnat voisivat rahoittaa ympäristötekojaan? Mitkä ovat ne pullonkaulat hallinnoissa, jotka estävät ympäristötekojen toteuttamisen? Ratkaisuehdotukset ja konkreettiset suositukset on kerätty viimeiseen lukuun, joka toimii muistilistana päättäjille.

Käsikirjan kirjoittajina on huippututkijoita, kokeneita kuntapäättäjiä, ministeriöiden ja järjestöjen edustajia. Kirjan on Kalevi Sorsa -säätiössä ideoinut ja toimittanut Samuli Sinisalo.

 

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523516700
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 34.5
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Luonnontieteet

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen12
Rosebud Citycenter2
Rosebud Maria4
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Kuopio3
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.