Valtakirjani

Mikkola, Ina

Mitä jos valtaistuin ei olisikaan pelkkä kuninkaallisille varattu näköalapaikka? Entä jos vallankahva olisi työkalu, johon itse aktiivisesti tartumme, kun tunnemme sitä tarvitsevamme? 

Ina Mikkolan Valtakirjani tarjoaa keinoja ravistella omaa ajattelua hyvällä tavalla vallanhimoisemmaksi ja ottaa haltuun niin oma elämä kuin ympäröivä maailma. Tämä on kirja meille kaikille ja erityisesti niille, jotka eivät ole edes tienneet janoavansa valtaa. 

Valtaa ei ole vain rikkailla ja kuuluisilla vaan meistä jokaisella: me kaikki olemme vallanpitäjiä. Mutta jos emme usko omiin vaikutusmahdollisuuksiimme, muut käyttävät valtaa puolestamme. Jos emme taistele, meistä tulee voimattomia. 

Inspiroivan teoksen havainnolliset tehtävät kannustavat kapinaan ja pieniin ja isoihin muutoksiin. Kirja ravistelee perinteisiä käsityksiä vallasta ja haastaa meidät kaikki raivaamaan tiemme kohti tasa-arvoisempaa maailmaa ja tervettä itsetuntoa. Mihin sinä haluat muutoksen? 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523517028
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.