23 transmyyttiä – Totta ja tarua transihmisistä

Bling, Mona

Kaikilla on mielipide transihmisistä, mutta vain harva tuntee tositarinat ja faktat myyttien takaa. 23 transmyyttiä on matkalippusi sukupuolivähemmistöjen maailmaan transtaustaisen toimittaja Mona Blingin johdolla.

Millaisia elämänkokemuksia kätkeytyy uskomusten ja tabujen taakse? Mitä sukupuolenkorjausprosessissa oikeasti tapahtuu? Kuinka transihmiset harrastavat seksiä? Millaista on deittailla transihmisenä?

23 transmyyttiä purkaa luku kerrallaan myyttejä kirjailijan omien sekä muiden transtaustaisten ihmisten elämänkokemusten, tarinoiden ja asiantuntijahaastatteluiden kautta. Kirja on suunnattu kaikille, joilla on mielipide transihmisistä ja uteliaisuutta tietää, onko luulo todellisuudessa tiedon väärti. Teos haastaa lukijaa murtamaan omat ennakkoluulonsa ja näkemään transihmiset uudessa valossa.

Mona Bling (s. 1992) on helsinkiläinen somevaikuttaja ja toimittaja, jonka töitä on julkaistu muun muassa Cosmopolitanissa ja ELLE-lehdessä. Sosiaalisessa mediassa Bling puhuu yli 20 000 seuraajalleen transihmisten oikeuksista, feminismistä ja elämästään transnaisena. Bling tekee yhdessä Irene Naakan kanssa suosittua Kroonisesti ärhäkkä -podcastia. 23 transmyyttiä - Totta ja tarua transihmisistä on Mona Blingin odotettu esikoisteos.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523517035
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 3012
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Tiedekirjauutuudet

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.