Tutkinnassa rikos

Sole, Asko

Millainen on murhaajan muotokuva? Mikä ajaa sarjamurhaajan julmiin tekoihinsa? Miten oikeuskäytännöt ovat muuttuneet eri aikoina? Millaisia epäoikeudenmukaisia - ja jopa vääriä tuomioita - on historian saatossa langetettu?

Tutkinnassa RIKOS esittelee rikollisuutta eri aikoina. Se johdattaa Bodomin kolmoissurman kaltaisten klassikkotapausten lisäksi unohdettujen, vaikkakin aikanaan paljon julkisuutta saaneiden rikosten äärelle.

Teos tarjoaa esimerkkitapausten kautta kattavan läpileikkauksen rikollisuuteen halki vuosisatojen. Kirjassa kerrotut oikeus- ja rikosjutut perustuvat eri viranomaisten arkistomateriaaliin,
pöytäkirjoihin ja asianosaisten haastatteluihin.
Tutkinnassa RIKOS -kirjan äänikirjat ovat saatavilla neljään eri osaan jaettuna: Murhaajan muotokuva, Vaaralliset naiset, Syyttömänä tuomitut ja Huijareita ja hurmureita.

Asko Sole (s.1954) on julkaissut kaksi runokokoelmaa,
kaksi dokumenttiromaania ja kolme pienoishistoriikkia. Solen kiinnostus rikostapahtumiin alkoi jo alakoulussa tiedotusvälineiden
rikosuutisia innokkaasti seuratessa.

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523517271
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 30.16 92.6

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen13
Rosebud Citycenter5
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.