Mysteeritarinoiden parhaat

Eetu Pesonen

Mikä aiheutti maailmanhistorian suurimman räjähdyksen? Mitä olivat Ylöjärvellä 1800-luvulla räyhänneet Martinin pirut? Miten ihminen voi kadota jäljettömiin nyky-yhteiskunnassa?

Mysteeritarinoiden parhaat on kiehtova tutkimusmatka historian jännittävimpien mysteerien äärelle. Kirja kokoaa yhteen Eetu Pesosen Mysteeritarinat-podcastin kymmenen parasta jaksoa. Jokaisessa jaksossa Pesonen kertoo yhdestä kutkuttavasta, kysymyksiä herättävästä tapahtumasta ihmiskunnan historiassa.

Mysteeritarinat syntyi Pesosen puhtaasta mielenkiinnosta maailmanhistorian moniin kummallisiin tarinoihin ja vastaamattomiin kysymyksiin. Internetin rajatonta aarreaittaa hyödyntäen Pesonen kutoo yhteen hurjia ja kiehtovia tarinoita, jotka ovat parhaimmillaan, kun annat mielikuvituksesi viedä sinut tapahtumien keskelle.

Eetu Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTubekanavallaan Eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. Pesonen on kasvanut internetin äärellä, mikä tarjoaakin täydellisen alustan ihmishistorian tapahtumien tutkimiselle. Vuonna 2017 Pesonen aloitti oman Eeddcast-podcastinsa, jossa hän keskus telee ajankohtaisista asioista tubettajien kanssa. Vuodesta 2019 hän on tuottanut Suplaan suosittua Mysteeritarinat-podcastia.

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523518438
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 901
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Tietopyt 1a

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter2
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.