Tarujen valtakunnat

Hawkins, Emily ; Lauren, Baldo

Tarunhohtoisia kaupunkeja etsimässä!

Lähde seikkailulle kadonneisiin kaupunkeihin, aavesaariin ja myyttisiin maihin. Vuosisatoja ihmiset ovat haaveilleet löytävänsä Atlantiksen, Eldoradon tai seitsemän kultaista kaupunkia. Tämä kirjallinen aarrearkku vie tunnettujen tarunhohtoisten paikkojen lisäksi myös tuntemattomampiin kohteisiin.

Tarujen valtakunnat yhdistää tietoa ja tarua kutkuttavalla tavalla. Useimpia kirjan esittelemistä paikoista ei ole entisajan seikkailijoiden yrityksistä huolimatta koskaan löydetty. Ikivanhat kartat, käsikirjoitukset ja kaiverrukset paljastavat kuitenkin johtolankoja siitä, missä salaperäiset maat mahdollisesti sijaitsivat. Häikäisevän upea kuvitus tempaa meidät mukaansa uskomattomalle matkalle, ja samalla opimme paljon maailman eri kulttuureista ja kansanperinteistä.

Emily Hawkins on New York Times -bestsellerlistalle noussut englantilainen kirjailija, joka on erityisen kiinnostunut myyteistä ja tarinoista. Hawkins on voittanut lasten matkakirjapalkinnon teoksellaan Atlas of Animal Adventures (2016), ja hänen kirjansa A Natural History of Fairies (2020) on julkaistu yhdellätoista kielellä.

Lauren Baldo on Filippiineillä asuva kuvittaja. Hän on työskennellyt kuvakäsikirjoittajana, sarjakuvataiteilijana, graafisena suunnittelijana ja lastenkirjojen kuvittajana.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523519794
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 812

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.