Täysin automatisoitu avaruushomoluksuskommunisti (jättipok)

Purokuru, Pontus

1900-luvulla rakennettiin hyvinvointivaltiota ja ihmiskunta oli matkalla tähtiin, mutta tällä vuosituhannella on vain leikattu ja edessä on zombeja tai nälkäpeliä. Miksi usko tulevaisuuteen romahti?

Pontus Purokurun esseet vaeltelevat kirjallisen joutilaasti eri aiheissa Slushista masennuslääkkeisiin ja Tähtien sodan poliittiseen analyysiin. Kokonaisuus kiertyy etsimään mielekästä tapaa olla olemassa ja katsoa tulevaisuuteen. Pian tekoäly ja robotit vievät meidän työmme. Mutta se on erinomaisen hyvä asia, koska meille jää aikaa tehdä sitä mitä haluamme eli laiskotella: Edessämme on täysin automatisoitu avaruushomoluksuskommunismi!

Pontus Purokuru on tietokirjailija ja pop-filosofi. Hän ylläpitää mm. Toimittaja testaa -blogia, Mikä meitä vaivaa -podcastia ja ollut mukana kirjoittamassa kirjoja median vallankäytöstä, aktivismin historiasta ja vuoden -68 tapahtumista. Tämä on hänen ensimmäinen kokonaan oma teoksensa.

 

Kustantaja: Kosmos
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523520066
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 30.10

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.