Chocochilin arkiruokaa

Innanen, Elina

Kasvissyönti ei ole koskaan ollut helpompaa ja herkullisempaa kuin nyt!

Suomen suosituimman vegaanibloggaajan Chocochilin uusi keittokirja tekee siitä myös entistä nopeampaa. Chocochilin eli Elina Innasen odotettu uusi keittokirja koostuu toivotuista 30 minuutin helpoista vegaanisista arkiruokaresepteistä, jotka on suunniteltu erityisesti kiireiseen arkeen ja maistumaan monenlaisille ruokailijoille.

Elina Innasen teokset ja blogi ovat juurruttaneet itsensä suomalaiseen uuteen ruokakulttuuriin, ja hänen resepteistään on tullut monen suomalaisen kotikeittiön klassikkoja. Kirja sisältää vain uusia reseptejä.

Elina Innanen on ruokaintoilija, keittokirjailija ja yrittäjä, joka rakastaa maapähkinävoita ja hitaita aamuja. Chocochili-blogissa kokkaillaan herkullista kasvisruokaa rennolla otteella. Chocochili on kerännyt kymmenessä vuodessa valtavan yleisön, ja kuukausittain kävijöitä blogissa on parhaimmillaan yli 100 000.

Kustantaja: Kosmos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523520110
Kirjastoluokka: 68.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.