Erottamattomat

Beauvoir, Simone de

Klassikkokirjailijan ennen julkaisematon upea romaani 

Sylvie istuu Andréen viereen katolilaisessa tyttökoulussa, ja siitä alkaa vuosien intiimi ja traaginen ystävyyssuhde. Ensimmäisen maailmansodan aikaiseen Ranskaan sijoittuva romaani kuvaa paitsi tyttöjen välistä ystävyyttä myös oman paikan löytämistä keskiluokkaisessa ja naisille epäsuotuisassa maailmassa. 

Simone de Beauvoirin nyt ensimmäistä kertaa julkaistava teos on kirjoitettu vuonna 1954, mutta kirjailija ei halunnut sitä julki elinaikanaan teoksen henkilökohtaisuuden vuoksi. Nyt de Beauvoirin kasvattitytär on toimittanut tekstin julkaistavaksi ja kirjoittanut esipuheen, joka valottaa romaanin tarinan kontekstia. Kiitelty uusi romaani asettuu luontevasti osaksi klassikkokirjailijan aiempaa tuontantoa. 

Simone de Beauvoir (1908-1986) on yksi maailmankirjallisuuden merkkinimiä. Ranskalainen filosofi ja kirjailija muistetaan erityisesti feministisestä teoksestaan Toinen sukupuoli (1949), josta peräisin on hänen kenties tunnetuin lauseensa "naiseksi ei synnytä, naiseksi tullaan". Hän julkaisi elinaikanaan runsaasti romaaneja, esseitä ja omaelämäkerrallisia teoksia.  

Kustantaja: Kosmos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523520837
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.