Vapamielisyyden houkutus - Kalastuksen filosofiaa

Pirttimaa, Vesa

”Mitä enemmän saa saalista ja onnistuu, sitä helpompi kalastajan on jostain syystä myöntää, että kaloja ei oteta, vaan ne saadaan.”

Se, että ihminen säässä kuin säässä uittaa pientä värikästä metallinpalaa vedessä tai laskee rankkasateessa kiikkerässä veneessä verkkoja, ei voi olla vailla merkitystä.

Jokainen kalastamisen ystävä sen tietää - kun viehe solahtaa veteen, arki unohtuu ja ajatus avartuu. Varusteista asia ei ole kiinni, sillä jo ongenkohon leikkiä seuratessa maailma on yhtäkkiä mahdollisuuksia täynnä.

Vapamielisyyden houkutus on kirja kalastamisen ilosta ja siitä, mitä kalastus voi opettaa meille elämästä. Vesa Pirttimaan kalaretkillä punnitaan paitsi saalista, myös totuutta, kauneutta ja elämää.



Vesa Pirttimaa on Pohjois-Suomessa syntynyt ja kasvanut, koko ikänsä kalastusta harrastanut lahtelainen opettaja. Hän on väitellyt tohtoriksi luovuuden teemasta filosofisesta näkökulmasta. 

Kustantaja: Kirjapaja
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523543140
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 11

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.