Missä syrjä sijaitsee?

Keränen, Silja

Maaseutu vai kaupunki? Suurkaupunki vai pikkukaupunki? Täällä vai siellä vai sekä täällä että siellä? Viimeistään koronavuosi on saanut monet miettimään myös asuinpaikkaansa. Peräkylät ovat tehneet paluun ja trendsetterit hakeutuvat maaseudun rauhaan.

Millaista on elämä kasvukeskusten ulkopuolella? Mikä saa ihmisen vaihtamaan suurkaupungin pienempään paikkakuntaan? Entä mitä aluepolitiikka, tuo karvalakkilähetystöjen jykevä turvasana, tänä päivänä oikeastaan tarkoittaa, ja miksi sillä on merkitystä ihan jokaiselle, kuljetpa raitiovaunulla tai potkukelkalla?

Silja Keräsen teos on omakohtainen matka alueiden Suomeen ja elämisen myötä- ja vastamäkiin siellä, mitä tavataan kutsua maaseuduksi; kyliin, kuntiin ja pikkukaupunkeihin.
Teos etsii ja löytää vastauksia siihen, millainen on elävä Suomi tänään ja tulevaisuudessa.

Silja Keränen on Helsingin ja Singaporen kautta takaisin kotiseudulle Kajaaniin palannut diplomi-insinööri. Vihreänä poliitikkona Kainuussa toimiessaan hän on saanut perehtyä siihen, mistä alueiden elinvoima syntyy.

Kustantaja: Kirjapaja
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523543355
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 34

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.