Vlimeren helmet - Matkoja maihin ja kulttuureihin
Ei saatavilla

Välimeren helmet - Matkoja maihin ja kulttuureihin

Väisänen, Liisa

Niin kaukaiselta kuin Välimeri, sen hohtava sini ja aaltoja hyväilevä aurinko saattavatkin suomalaisessa talvessa tuntua, Välimeri on meitä lähempänä kuin osaamme arvatakaan. Välimeren alueiden sivistys on eurooppalaisuutemme perusta. Monet alueen maat ja kaupungit ovat suomalaistenkin suosikkimatkakohteita. Nyt sukelletaan moni-ilmeisen Välimeren tuttuihin ja tuntemattomampiinkin kolkkiin! 

Kulttuurivaikuttaja ja taidefilosofi Liisa Väisänen on asunut ja työskennellyt koko aikuisikänsä Välimeren maissa. Teoksessaan hän johdattaa lukijan matkalle tuolle kiehtovalle alueelle ja sen rikkaaseen kulttuurihistoriaan. Myös itse koettu ja eletty on vahvasti läsnä teoksessa. Italian, Ranskan ja Espanjan lisäksi kirjassa vieraillaan muun muassa Maltalla, kurkistetaan Kappadokiaan ja hurmaannutaan Istanbulista. Välimeren historia, niin kuin sen nykyisyyskin, on värikäs, ei suinkaan ongelmaton mutta aina elämänmakuinen. 

Liisa Väisänen on matkailun ammattilainen, taidefilosofi, kulttuurivaikuttaja sekä suosittu tv-persoona ja luennoitsija. Hän on asunut ja työskennellyt lukuisissa Välimeren maissa. Väisänen on julkaissut aiemmin mm. teokset Kaikki Italiani (2017), Enemmän Espanjaa (2018) ja Ranska, rakkaudella (2019). 

Kustantaja: Kirjapaja
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523543393
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 46

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.