Tunteet kehossa - Ymmärrä mitä kehosi kertoo

Saarinen, Mikael - Siira, Juha

Hartioita kiristää, ohimoilla jyskyttää, stressivatsa vaivaa. Jännittää niin, että melkein vapisuttaa. Riemastuttaa ja tekee mieli hyppiä ilmaan. 

Tunteemme ilmenevät kehossamme halusimmepa tai emme. Keho kertoo meille olotilastamme asioita, joita emme muutoin ehkä huomaisi. Toisaalta kehon kautta voimme myös vaikuttaa omaan mieleemme ja toisiin ihmisiin - jo yksinomaan asentomme on viesti olostamme sekä itsellemme että muille. 

Tunteet kehossa on kirja jokaiselle, joka haluaa voida paremmin ja vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa. Teos avaa kehon ja tunteiden moni-ilmeistä vuorovaikutusta ja johdattaa tunnistamaan myös vaikeammin havaittavia tunteita kehossa. Mukana on myös hyödyllisiä käytännön ohjeita, joilla voi kehollisesti vaikuttaa omaan oloon. 

Juha Siira on kipupsykologi, psykoterapeutti ja kouluttaja. Mikael Saarinen on filosofian tohtori ja psykoterapeutti, joka on väitellyt tunneosaamisesta. Siira ja Saarinen ovat aiemmin julkaisseet yhdessä teokset Tunnetreenillä tasapainoon (2008) ja Tunnekartalle (2011).  

Kustantaja: Kirjapaja
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523543423
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 14.6

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.