Lukemisen ilo

Mäkelä, Hannu

Kunnon kirjasta tulee koti. 
Se pitää myrskyt loitolla, 
ei päästä sadetta sisään 
ja voi myös lämmittää 
kuin puu-uunin kylki. 

Hannu Mäkelä on elänyt kirjojen kanssa lapsuuden varhaisista lukuelämyksistä lähtien. Hän on kirjoittanut, toimittanut, kustantanut - ja lukenut. Kirjat ovat olleet kanssakulkijoita, ajatusten ja tiedon lähteitä, matkoja toisiin maihin, aikoihin, itseenkin. 

Millaista on lukijan elämä ja mitä kirjallisuus voi meille antaa? Miksi lukeminen parhaimmillaan on vapauden valtakunta, ja vieläkö kaiken luetun jälkeen on mahdollista tulla yllätetyksi ja hurmaantua? Miten uskollisen lukijan tulisi suhtautua vanhoihin rakkauksiin? Ja miksi taito lukea kirjallisuutta ja ylipäätään lukea on niin tärkeä, että siitä jos mistä on syytä pitää huolta? 

Mäkelän teos on kirja lukemisen ilosta ja merkityksestä. Se on myös henkilökohtainen matka kirjojen kanssa elettyyn ja koettuun. 

Hannu Mäkelä on kirjoittanut ja toimittanut vuodesta 1965 alkaen noin kaksisataa teosta. Hänen tuotantonsa kuuluu romaaneja, runoja, näytelmiä, kuunnelmia ja tietokirjoja. Hän on saanut työstään lukuisia tunnustuksia. Mäkelä nimitettiin taiteen akateemikoksi vuonna 2016.  

Kustantaja: Kirjapaja
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523544789
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 86.1

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.