Ilmasto lmpenee - Maailmanloppu peruutettu
Ei saatavilla

Ilmasto lämpenee - Maailmanloppu peruutettu

Shellenberger, Michael

Media toistaa hälyttäviä sanomia: "Merkittävä ilmastoraportti kertoo suuren kriisin uhkaavan jo vuonna 2040", "Maailmanloppu tulee 12 vuoden kuluttua, ellemme saa ilmastonmuutosta hallintaan." Extinction Rebellion -liikkeen (meillä Elokapina) perustaja Roger Hallam on sanonut, että lapsemme kuolevat 10-15 vuoden kuluessa.
Mutta ovatko asiat todella näin huonossa jamassa?
Tämä kirja antaa toivoa: asiat ovat paljon paremmin kuin meille kerrotaan. Se ei tarkoita, ettei korjattavaa olisi. Päinvastoin, sitä on paljon. Mutta korjaukset pitää tehdä järkevästi ja tehokkaasti, jotta saadaan hyvinvointia, terveyttä, vaurautta ja tasa-arvoa.
Mitä merkitsee energiatiheys? Miksi se tulee huomioida niin sähkön tuotannossa kuin maanviljelyssä? Korjaako YK:n kestävän kehityksen ohjelma köyhyyttä? Mitkä ovat tehokkaimmat keinot hiilipäästöjen vähentämiseksi? Ajavatko suuret luonnonsuojelujärjestöt vilpittömästi luonnon asiaa kannattaessaan tuuli-, aurinko- ja biovoimaa? Mistä nämä järjestöt saavat rahoituksensa?
Kirja antaa perustellut vastaukset viitteineen ja esimerkkitapauksineen. Lukijalle avautuu laaja kuva ilmastopolitiikkaan liittyvistä perimmäisistä pyrkimyksistä.

Kustantaja: Reuna
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523551220
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 50.1

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.