Toivon ankkuri

Metropoliitta Panteleimon

Nostalgisen lempeä, silti terävästi katsova rikosromaani vaihtoehtoisyhteisössä kytevistä ristiriidoista ja ihmismielen tummista sävyistä. Poliisinrouva Elisabet Urhosen kesälomamatka entisille kotiseuduille muuttuu rikoksen ja erityisesti sen motiivien selvittelyksi, mitä rouva ei laita lainkaan pahakseen.  

Yläsavolaisen Koskijärven kirkonkylän maineikkaaseen kartanoon on muuttanut vaihtoehtoista elämäntapaa noudattava Toivon Ankkuri -yhteisö. Kartanonmäen uudet asukkaat saavat kylässä ristiriitaisen vastaanoton, eivät vähiten vastarannan pappilan väen taholta.

Uudet koskijärviset pyrkivät toteuttamaan yksinkertaista, luontoa kunnioittavaa sekä ihmisten keskinäistä rauhaa, kunnioitusta ja sopusointua edistävää elämää. Yhteisön rauha kuitenkin rikkoutuu traagisesti erään sen jäsenistä menehdyttyä surmatyön uhrina. Entisessä kotikylässään lomaileva poliisinrouva Elisabet Urhonen on liittynyt mukaan Toivon Ankkurin toimintoihin ja löytää pian itsensä laajalti mieliä kuohuttavan rikoksen selvittäjänä

Kustantaja: Myllylahti
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523561168
Ilmestymisvuosi: 2020
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.