Fernanda

Antsalo, Veera

Fernanda aloittaa olemassaolonsa laittamalla päänsä harteilleen. Hän on teini-ikäinen löytöretkeilijä, joka asuu Inertiassa ja jonka vanhemmat enimmäkseen istuvat olohuoneessa lukemassa Vanity Faireja. Fernandan elämä kuitenkin sykähtää eri asentoon, kun hän tapaa Runawayn. Runaway on eksentrinen ja rohkea, kovin varma siitä, mistä on tulossa ja minne menossa. Jo ennestään monimutkaiseen todellisuuteen vuotaa kentaureja, joilla on omat oikkunsa ja suunnitelmansa. Maailman tolakin on vähän niin ja näin. Antsalon neljäs kirja on runouden logiikalla toimiva romaani, omaperäinen mosaiikkimainen kudelma nuoruuden illuusioista ja unelmista. Se pyöräyttää lukijansa keskelle teini-ikää ja universaalia kuhinaa. Fernanda on romaanielma, jonka tuttuus on vierasta ja vieraus tulee lähemmäs kuin osaamme aavistaakaan.

Veera Antsalo (s. 1975) on julkaissut aiemmin kolme runoteosta. Sähkökatkoksen aikaan (2012) oli Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon ja Tanssiva karhu -palkinnon ehdokkaana, Pölyn historia (2015) oli ehdolla Toisinkoinen-kirjallisuuspalkinnon saajaksi. Kritiikeissä ylistetty Imago ilmestyi vuonna 2018 ja oli Runerberg-ehdokas. Antsalo on julkaissut runoja kirjallisuuslehdissä ja tehnyt työryhmän kanssa Pölyn historia -teokseen perustuvan Pölyfonia-esityksen.

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523630482
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Kauno 2021 ja klassikot

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria2
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.