Vapaammin versoo

Mörö, Mari

Kukkasille puhuvat kaikki, mutta kukkasuutari rupattelee myös kompostille. Maaliskuu koittaa, ja taas hän kykkii, kylvää ja kurkottaa: täyttä on ja tungosta tulee, vaan ei valmista koskaan. Ruukkuja retuutetaan ja kiviä käännellään, ja välillä tavataan muita vihertumppuja. Ja niin selviää esimerkiksi se, mitkä ovat seitsemän uutta kuolemansyntiä tarhassa ja kuinka edistää puutarha terapiaa. Entä keitä ovat nykyajan vihreät velhot? 

Vapaammin versoo on garden writingia alusta loppuun. Tarinat rönsyävät, ja kasvikuntaa kannatetaan ja kumarretaan. Toivosta ei hellitetä, eikä huumorista tingitä. 

Koreat kasvit pääsevät oikeuksiinsa harvinaisessa kuvamateriaalissa, jonka kuvaamista varten on valvottu yö poikineen, kukat kun eivät juuri nukkumisesta perusta. 

Mari Mörö (s. 1963) on palkittu kirjailija. Pitkän kuunnelma- ja nuortenkirjailijauran jälkeen romaani Kiltin yön lahjat (WSOY, 1998) oli ilmestymisvuonnaan Finlandia- palkintoehdokkaana ja sai Runeberg-palkinnon 1999. Mörö on toiminut pitkään luovan kirjoittamisen opettajana ja sanataideohjaajana. Hän on työskennellyt kuunnelmakäsikirjoittajana, script editorina ja dramaturgina Yleisradiossa 1995-2005. Keväällä 2018 julkaistiin Mörön puutarhakirja Kukkanuottasilla (Teos), ja vuonna 2020 saatiin kaivattua jatkoa Kukkasillaan-kirjan muodossa.  

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523631519
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 38.1

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.