Sanataikoja ja lukuloitsuja

Salo, Sari

Löysin uuden kirjaimen
mut taikapataa sulje en.
Pataani mä hämmennän
ja kirjaintaiat selvitän!

Tämän kirjan avulla pienikin oppilas oppii sukeltamaan sanojen, lukujen ja kielten ihmeelliseen maailmaan. Kirja on innostava ideapankki täynnä toiminnallisen oppimisen tehtäviä esi- ja alkuopetukseen. Mukana on harjoituksia niin äidinkieleen, matematiikkaan kuin varhennettuun kieltenoppimiseen. Monia vinkkejä voi myös soveltaa eri aineiden välillä.

Peppu irti penkistä -tehtävien taustalla on ajatus liikunnan ja toiminnallisuuden lisäämisestä koulupäivään. Lasten oppimismotivaatio lisääntyy erilaisten pelien sekä leikkien avulla, ja samalla oppiminen tapahtuu kuin huomaamatta. Erilaisia toimintatapoja sisältävät tehtävät takaavat ikimuistoisia oppimishetkiä koulun pienimmille. Tämä on kirja täynnä ideoiden ilotulitusta!

Sari Salo on palkittu luokanopettaja, joka on tunnettu huippusuositusta Peppu irti penkistä -opetusmenetelmästään. Salo on jo vuosia auttanut opettajia sosiaalisessa mediassa jakamalla omia kekseliäitä vinkkejään innostavampaan oppimiseen. Lisäksi hän on suosittu toiminnallisten menetelmien kouluttaja.

 

Kustantaja: PS-Kustannus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523701489
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 38.29
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Kasvatus ja koulu

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.