Katsomusaiheita Nuorisobarometri 2023

Kiilakoski, Tomi (toim.)

Nuorten uskonnollisuus on laskenut 2000-luvun aikana. On epäselvää, mitä uskonnon tilalle tulee. Nuorisobarometri 2023 tutkii nuorten katsomuksia, hengellisyyttä, uskonnollisuutta ja uskonnottomuutta. Se tuottaa tietoa nuorten näkemyksistä sekä arjen arvokkuudesta että arkea isommista, yliluonnollisista asioista.

Teoksessa kuvataan, millaisia uskomuksia nuorilla on, millaisia asioita he pitävät tärkeänä sekä mitä he ajattelevat uskonnon näkymisestä kouluissa ja oppilaitoksissa. Barometrissa käsitellään myös esimerkiksi seuraavia kysymyksiä: Kuinka liberaaleja tai konservatiiveja nuoret ovat? Miten tieteeseen suhtaudutaan? Tuntuuko, että omalla elämällä on päämäärä ja tarkoitus?

Nuorisobarometri sisältää tilasto-osion, viisi tieteellistä artikkelia sekä neljä näkökulmatekstiä. Teoksen kirjoittajat ovat aihepiirin asiantuntijoita. Teos sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää, millaisista aineksista nuoret katsomuksensa rakentavat.

 

Kustantaja: Nuorisotutkimus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523720619
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 31.32

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.