MegaGames - Suuri Pelikirja

Manzos, Aleksandr

Suuri pelikirja on ykköskirja kaikille nuorille pelaajille. Toista näin laajaa pelikirjaa ei ole! 

Suuri pelikirja käy läpi tietokone- ja konsolipelien tär-keimmät tapaukset. Mukana on sekä isoimmat hitit että erikoisimmat indiepelit. Esports käydään läpi isosti keskeisistä kilpapeleistä ja pelaajista alkaen. 

Kirjan peleissä on kaikkea: hikistä toimintaa, liikuttavia tarinoita ja kunnianhimoista rakentelua. Peliesittelyjen lomassa puidaan niin pelien fanikulttuureja kuin tunne-tuimpia tekijöitä. Kirjan jälkeen näet pelimaailman aivan uusin silmin. 

Kirja on näyttävästi värikuvitettu ja hauska jo pelkästään selailla. Tekstit ovat helppolukuisia, mutta täynnä kiinnostavaa tietoa. Aloittelijat saavat lukuisia pelisuosituksia. Edistyneille on tarjolla kehitystyön taustoja ja pelisuunnittelun saloja. 

Kirjasta löydät muun muassa: • Suursuosikit Minecraftista Pokemoniin • Isoimmat indiet Stardew Valleysta Undertaleen • Energisimmät esportsit Dotasta Fortniteen • Mahtavat mobiilipelit Clash of Clansista The Roomiin • Esittelyjä huippupelaajista ja pelistudioista • Pelimaailman taustaa fanikulttuureista erikoislaitteisiin 

Suuri pelikirja on aarreaitta, jossa on jokaiselle jotakin. Se on paras mahdollinen lahja nuorelle peli-intoilijalle! 

Aleksandr Manzos on kirjoittanut peleistä yli kymmenen vuoden ajan. Häneltä on julkaistu aiemmin kolme peliaiheista kirjaa.  

Kustantaja: Readme
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523730700
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 79.81

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.