Herkkävatsaisen keittokirja - Satokausiruokaa

Kinnari, Siiri; Kinnari, Minna ; Ovaskainen, Elina

Suosittu Herkkävatsaisen keittokirja saa jatkoa! Nyt keskitytään ruokaan satokausien mukaan ja raaka-aineet on valittu herkkävatsaisille sopiviksi. Satokauden tuotteita suosimalla ruuasta saa tuoretta, terveellistä, ekologista ja edullista. 

Kirjan reseptit perustuvat FODMAP-ruokavalioon ja ne ovat gluteenittomia, maidottomia eivätkä sisällä punaista lihaa. 

Uutuuskirjan 60 reseptin ideoinnista, ruokien tekemisestä ja testaamisesta sekä kuvaamisesta vastaa työryhmä Siiri Kinnari, Minna Kinnari, Elina Ovaskainen ja Tommi Tikka. 

Ärtyvän suolen oireyhtymä on Suomessa yleinen vaiva. Sitä esiintyy arviolta ainakin yhdellä kymmenestä eli noin 500 000 suomalaisella. Näillä ihmisillä on myös perheet, joten kokkaaminen FODMAP-ruokavalion mukaan koskettaa valtavaa määrää ihmisiä. Harva perhe haluaa kokata arjessaan monia eri ruokia.FODMAPiin perustuvia reseptejä on vain vähän saatavilla, joten Herkkävatsaisen keittokirja tulee enemmän kuin tarpeeseen!  

Kustantaja: Readme
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523731301
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 59.34

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.