Feminine Yin - Hehkuva naiseus - Hyvää oloa naisen elämään yinjoogasta ja perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä
Ei saatavilla

Feminine Yin - Hehkuva naiseus - Hyvää oloa naisen elämään yinjoogasta ja perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä

Andersson, Minna

Hyvää oloa naisen elämään Yinjoogasta ja perintei-sestä kiinalaisesta lääketieteestä 

Feminine Yin: Hehkuva naiseus, on intohimolla ja rak-kaudella kirjoitettu teos tukemaan naisen eri elämänvaiheita. Teos on monipuolinen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tietopaketti, jossa perinteisen kiinalaisen lääketieteen sekä Yinjoogan hyödyt yhdistyvät arkielämään. 

Jokaista elämänvaihetta käsitellään kokonaisvaltaisuuden näkökulmasta; kuinka kehon, tunteiden ja mielen hyvinvointi vaikuttavat toisiinsa ja sitä kautta terveyteen. Elintapa- sekä ravinto-suositusten lisäksi elämänvaiheita tukemaan on suunniteltu hyvää oloa sekä anatomisia hyötyjä tarjoavat Yinjooga-harjoitukset, joiden asennot sopivat kaikille.T 

Teoksen kirjoittaja, Minna Andersson, on Yinjoogaa rakastava, pitkäaikainen joogaopettaja, jolla on vuosien työkokemus hyvinvointi- ja terveysalalta. Minna on opiskellut erilaisia itämaisia hoitotekniikoita sekä perinteistä kiinalaista lääketiedettä. Hän kouluttaa Suomessa kahta omaa Yinjooga-tuotettaan: GroundingYin®- Joogahoitoa sekä naisille suunnattua Feminine Yin®- Joogaharjoitusta. 

Minna kokee elämäntehtäväkseen sekä suurimmaksi intohimokseen toisten ihmisten tukemisen ja auttamisen voimaan hyvin. Hän tekee työtään koko sydämellään ja rakkaudellaan sekä on siitä joka päivä kiitollinen. 

Kustantaja: Readme
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523731660
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 79.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.