Elävät hiukset - Holistinen hiustenhoito

Kuuri-Riutta, Arja

Miten hiuksesi voivat? Miltä ne tuntuvat? Oletko onnellinen hiuksistasi? Osaatko hoitaa hiuksiasi oikein? Miten hoidat hiuspohjasi terveeksi, mitä voit tehdä vähentääksesi hiusten lähtöä ja saadak-sesi ne kasvamaan paremmin? Miten käytät luon-non omia antimia hyväksi hiustenhoidossa. 

On aika lopettaa hiusten kärsimys ja antaa niiden voi-mistua ja vahvistua. Opi hoitamaan hiuksiasi holistisesti, kokonaisvaltaisesti erilaisia hiuksia vahvistavia hoitokeinoja hyväksikäyttäen. 

Kun hiukset voivat hyvin, myös sinulla on parempi olo. Terveet hiukset tekevät sinusta onnellisemman, ne tuntuvat hyviltä ja peiliin katsomatta tiedät, että ne myös näyttävät hyviltä. Hiuksesi merkitsevät sinulle enem-män kuin tiedätkään. Löydä yhteys hiuksiisi ja opi rakastamaan niitä, herätä omat hiuksesi elämään! 

Miten hiukset leikataan niin, että ne asettuvat luonnollisesti oman tahtonsa mukaan ja ovat laittamatta kauniit? Mikä on energialeikkaus, hiustenleikkaus hiusten omilla ehdoilla? Voiko hiustenleikkaus hoitaa ihmistä? Kutrisi ovat kehosi kuvastin, ole niistä ylpeä. Anna kruunusi kiiltää! 

Arja Kuuri-Riutta aloitti kampaajan uran jo vuonna 1977 ja perusti oman ensimmäisen kampaamonsa vuonna 1983. Hän on myös menestynyt hiustaito-kilpailuissa. Kaikki kokemukset kampaajana synteettis-ten tuotteiden parissa ovat olleet hänellä pohjana etsiessään luonnonmukaisia vaihtoehtoja hoitaa hiuksia terveellä ja ihmiselle turvallisella tavalla 

Kustantaja: Readme
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523731684
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 59.13

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.