Äitivuosi - Viisautta - Vinkkejä - Vertaistukea

Järvelin, Annika; Nieminen, Hanna-Mari

Äitivuosi on kaunis ja lempeä johdatus lapsen syntymän luomaan uuteen elämäntilanteeseen. 

Kirjan on kirjoittanut kaksi äitiä: äitiysjoogaohjaaja, doula ja synnytyksestä palautumisen asiantuntija, tietokirjailija Hanna-Mari ”Hami” Nieminen ja konsep-tisuunnittelija, viestinnän ja brändäyksen ammattilainen Annika Järvelin. Kuvat on ottanut valokuvaaja Sara Vallioja-Hertell. 

Helppolukuinen ja tyylikäs teos sisältää monipuolista tietoa, joka auttaa uutta äitiä huolehtimaan itsestään vauva-arjen keskellä. Se tarjoaa asiantuntijoiden ohjeita raskaudesta ja synnytyksestä toipumiseen, imetysajan ravitsemukseen, hormonien aiheuttamaan mielialamyrskyyn ja parisuhteen haasteisiin. 

Selkeästi kuvitetut jooga- ja mindfulness-osiot auttavat äitiä pitämään huolta omista voimavaroistaan. Käytännölliset vinkit kertovat esimerkiksi mitä vauvan kanssa kaupungille lähtevän äidin kannattaa pakata mukaan oman energiatasapainonsa säilyttämiseksi ja mutkattomien imetystuokioiden mahdollistamiseksi. 

Lisäksi kirjassa haastatellaan inspiroivia, tuoreita äitejä vanhemmuudesta ja ensimmäisestä vauvavuodesta. Kuulemme myös heidän vinkkinsä tuleville äideille.

Kirja on suomenkielisillä markkinoilla ainutkertainen, vaikka vuosittain Suomessa noin 20 000 naista saa ensimmäisen lapsensa. Äitivuosi tarjoaa lempeää ja hyväksyvää tukea etenkin ensimmäisen lapsensa saaneille, mutta myös muille. 

Kaunis kirja on tarkoitettu hetkeen, jolloin vastasynty-nyt nukkuu, äiti saa kahvin eteensä ja voi hetken ihmetellä uutta arkea. Teokseen on helppo palata myös vau-van kasvaessa. Äitivuosi sopii erinomaisesti esimerkiksi baby shower -lahjaksi, tuliaiseksi kun mennään tapaamaan uutta perhettä ja äitienpäivä- tai joululahjaksi tuoreelle tai odottavalle äidille. 

Kustantaja: Readme
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523731691
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 14.1

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.