Villiyrttikosmetiikka
Ei saatavilla

Villiyrttikosmetiikka

Hirvensalo, Virpi

Villiyrttikosmetiikka tarjoaa ihastuttavia ideoita suomalaisten villiyrttien hyödyntämiseen luonnonkosmetiikan valmistuksessa. 

Kirja perehdyttää lukijan luonnonkosmetiikan valmistuksen perusteisiin. Pääosan saavat houkuttelevat luonnonkosmetiikan valmistusohjeet. Ohjeita on sekä niille, jotka kaipaavat nopeita ja helppoja ”kotikaappi-kosmetiikkareseptejä”, että niille, jotka toivovat luonnonkosmetiikan valmistukseen uusia ideoita ja sovellusmahdollisuuksia. 

Kirja soveltuu oppaaksi sekä villiyrtti- että kotikosmetiikkaa harrastaville, perustason luonnonkosmetiikka-kursseja järjestäville tahoille ja luonnonkosmetiikka-tuotteita myyntiin suunnitteleville yrittäjille.

Kirjan kirjoittaja on luonnonkosmetiikan koulutuksia Vihreä ilo -yrityksessä järjestävä Virpi Hirvensalo (FT), joka on opiskellut maantieteen ja biologian opintojen jälkeen muun muassa villiyrttineuvojan tutkinnon sekä kansainvälisen Formula Botanica -luonnonkosmetiikan valmistus- ja markkinointikoulutuksen. 

Kustantaja: Readme
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523731776
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 59.31

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.