Karanteeni
Ei saatavilla

Karanteeni

Rajala, Panu

• Päiväkirja historialliselta ajanjaksolta 2020. Karanteenin rauhassa maaseudun sydämessä viihtyvä kirjailija tutkailee itseään, ympäristöään, maataan ja lähimpiään.
• Onko poikkeustila meille annettu mahdollisuus, jotta näkisimme itsemme ja maailman uusina? Onko kova koettelemus juuri se, mitä itsekkääseen hyvinvointiinsa vajonnut eurooppalainen tarvitsee ravistautuakseen hereille ja solidaariseen yhteisvastuuseen?
• Kirjoittaja ei hätkähtele eikä suostu vakavoitumaan vaan suuntaa suoran katseen siihen hämminkiin, mikä ihmisyhteisöissä nyt vallitsee. Huomaammeko yhtään, että luonto kiittää. Planeettamme vapautuu ylimääräisestä rasituksesta ja puhdistautuu uusiin koetuksiin. Viruksen vaikutuksilla on valoisakin puolensa.
• Kirjoittaja risteilee uutisten tulituksesta kirjallisuuden, muistojen, laulujoutsenten ja kutuhaukien rauhoittavaan seuraan. Hän huomaa, että kotoista rakkaussuhdetta ulkoinen uhka vain tiivistää.

Panu Rajala on suomalainen kirjailija ja tutkija. Koulutukseltaan hän on filosofian tohtori. Rajala on toiminut mm. Tampereen yliopistossa teatterin ja draaman tutkimuksen professorina. Rajala on työskennellyt myös teatteriohjaajana sekä elokuvan parissa dramaturgina. Hänen laaja kirjallinen tuotantonsa käsittää mm. useita elämäkertoja tunnetuista suomalaisista kulttuuripersoonista, viimeisimpänä J. L. Runebergista keväällä 2020 ilmestynyt teos Kansallisrunoilija.

 

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523751231
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.