Suomen lasten saariseikkailu

Mikkanen, Raili

Suomen lasten saariseikkailu on sekä kiinnostava lasten tietokirja että jännittävien tarinoiden aarrearkku. Kirjassa tehdään retki kymmeneen saareen, joissa varmasti kannattaa käydä ja joihin pääsee ilman omaa venettäkin. 

Jokaisen saaren yhteydessä kerrotaan siihen liittyvä kiehtova tarina. Kirja tarjoaa myös paljon mielenkiintoista tietoa Suomen saarista ja niiden synnystä. 

Seikkailujen kohteina ovat Kotkan Varissaari, Pellinki, Seili, Rosala, Jurmo, Korppoo, Kökar, Raippaluoto, Tankar ja Hailuoto. 
4-9-vuotiaille 


Raili Mikkanen on helsinkiläinen kirjailija ja toimittaja, joka on kirjoittanut yli 60 teosta. Aino Kallaksesta kertovasta kirjastaan hän sai Finlandia Junior -palkinnon 2002. Hän on saanut myös Suomen Tietokirjailijat ry:n Tietopöllö-palkinnon ja arvostetun Anni Swan -palkinnon sekä Suomen Kirjailijaliiton Tirlittan-palkinnon. 
Sirkku Linnea on korpilahtelainen kuvittaja. Hän on tehnyt kuvituksia useisiin lastenkirjoihin, mm. Tonttu Toljanteri -kirjoihin. Sirkku Linnea on myös koonnut ja kuvittanut Olipa kerran... Rakastetuimmat satuklassikot -kirjan. 
Raili Mikkanen ja Sirkku Linnea ovat aiemmin tehneet yhdessä teoksen Suomen lasten majakkakirja. 

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523752429
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L85
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset harrastukset

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.