Dire Straits
Ei saatavilla

Dire Straits

Illsley, John

Ikonisen bändin tarina ensi kertaa sen jäsenten itse kertomana

Dire Straits -yhtyeen basisti ja alkuperäisjäsen John Illsley on tallentanut bändin 15-vuotisen taipaleen värikkäät vaiheet yhdessä Mark Knopflerin kanssa.

Viihdyttävät muistelmat kertovat, mitä kaikkea kätkeytyi menestyksen ja myyntilukujen taakse. Kirja on tulvillaan humoristisia ja koskettavia anekdootteja.

Illsley löysi eräänä aamuna tuntemattoman miehen makoilemassa kämppänsä lattialla kitara sylissä. Outo vieras oli Mark Knopfler, josta tuli paitsi bänditoveri, myös elinikäinen ystävä.

Syntyi Dire Straits, joka sai nimensä poikien senhetkisestä, puutteen ja vaikeuksien leimaamasta tilanteesta. Muutaman onnekkaan sattuman johdosta lahjakkailla muusikoilla ei kuitenkaan pian ollut puutetta mistään. Jatkuvasti kasvava suosio tarkoitti maailmankiertueita ja valtavaa levymyyntiä.

Menestyksen kääntöpuolella on armottomia keikka- ja levytysaikatauluja, bändin sisäisiä jännitteitä ja kuluttavia riitoja sekä kiertue-elämän aiheuttamia paineita kotona. Kiertolaiselämän uuvuttama bändi soitti viimeisen kiertuekeikkansa 9.10.1992.

 

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523753228
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 78.993

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.