Lapasaapinen - Aloittelijan opas

Nyberg, Kristel; Hämäläinen, Hanna-Kaisa; Turkka, Eeva

Aloittelevan neulojan toivekirja.

Lapasaapinen lähtee liikkeelle aivan alkeista eli silmukoiden luomisesta ja oikean ja nurjan silmukan neulomisesta. Kirja opettaa lapasen rakenteen ja neulomisen vaihe vaiheelta.

Kirja on selkeä ja innostava johdanto lapasten neulomiseen. Se esittelee tarvittavat materiaalit ja työvälineet ja opastaa lapasen neulomiseen vaihe vaiheelta.

Aloittelija oppii, miten kirjoitettuja neuleohjeita ja ruutupiirroksia tulee lukea, ja mitä ohjeissa yleisesti käytetyt lyhenteet tarkoittavat.

Helppolukuisen tekstin tukena on kaikissa työvaiheissa selkeä ja yksityiskohtainen kuvitus.

Hanna-Kaisa Hämäläinen on ollut verkkoneulelehti Ullan toimittaja jo vuosia ja toiminut myös lehden päätoimittajana. Hän on ollut mukana kirjoittamassa useita neulekirjoja.

Kristel Nyberg on espoolainen kirjailija. Viidessä kirjassa sekä useissa verkkolehdissä julkaistujen ohjeiden lisäksi hän on kirjoittanut ja kääntänyt useita kädentaitokirjoja.

Eeva Turkka on helsinkiläinen neuloja, jonka lukuisia sukkaohjeita on julkaistu verkkoneulelehti Ullassasekä Taito-lehdessä.

 

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523755659
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 65.43

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.