Immu
Ei saatavilla

Immu

Sipilä, Jarkko (toim.)

Ex-jengiläisen raju tarina

Jarkko Sipilän toimittama Immu kertoo Cannonball-moottoripyöräkerhossa vaikuttaneen Mika Ilménin karun ja kaunistelemattoman tarinan.

Cannonball-moottoripyöräkerhossa vaikuttanut Mika "Immu" Ilmén tuomittiin huumekaupan rahoittamisesta ja järjestäytyneestä rikollisuudesta kymmeneksi vuodeksi vankeuteen vuonna 2014. Mikä sai menestyneen urheilijan ja yrittäjän pukemaan prosenttijengin liivit päälleen?

Pienestä pitäen Immu oli se, joka haettiin apuun kun tarvittiin kovuutta paikalle. Railakkaista nuoruusvuosista huolimatta Immu treenasi jatkuvasti eri kamppailulajeja ja taidot olivat tarpeen hänen pyörittäessä portsaritoimintaa Helsingin suosituimpien yökerhojen ovilla. Immu oli perustamassa CAGE-vapaaotteluorganisaatiota ja kuuluu Suomen ensimmäisiiin vapaaottelija-ammattilaisiin.

Rikostoimittaja Jarkko Sipilän toimittama Immu kertoo karusti ja kaunistelematta Immun tarinan, jossa väkivalta on aina ollut vahvasti läsnä. Se avaa ovet Helsingin yöelämän pimeisiin kulisseihin, kivikovaan vapaaottelumaailmaan, järjestäytyneen rikollisuuden syövereihin ja vankilan rankkaan arkeen.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789523760073
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.