Zahir

Coelho, Paulo

Tarina rakkaudesta ja ihmisyydestä 

Paulo Coelon Zahir on kertomus suuresta rakkaudesta, joka ei jätä rauhaan. Rakkaudesta, joka voi olla jumalainen siunaus tai hulluutta lähentelevä riivaus. 

Kuuluisan kirjailijan sotakirjeenvaihtajana toiminut vaimo katoaa jälkiä jättämättä. Onko Esther lähtenyt omasta tahdostaan vai onko hänet siepattu? Aika kuluu ja tuo kirjailijan elämään uuden rakkauden, lisää mainetta ja kunniaa, mutta miehen mieltä painaa kaipaus. Hän haluaa ymmärtää, miksi vaimo on kadonnut, ja siitä tulee hänelle pakkomielle - Zahir. 

Vaimon etsintä vie kirjailijan pitkälle matkalle, joka kulkee Pariisista Balkanille ja aina Keski-Aasiaan saakka. Fyysistä matkaa tärkeämmäksi nousee kuitenkin kirjailijan oma sisäinen matka, jonka myötä hän alkaa ymmärtää itseään, elämää ja rakkautta aivan uudella tavalla. 


Paulo Coelho, yksi aikamme rakastetuimmista kirjailijoista, kirjoittaa mestarillisesti ja yleismaailmallisesti sisäisestä matkasta ja pakkomielteidensä vallassa rimpuilevan miehen taistelusta. Ennen kaikkea Coelho kirjoittaa kuitenkin rakkaudesta ja ihmisyydestä.  

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523760929
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.