Yksinkertaisuus - Kalenteri 2022
Ei saatavilla

Yksinkertaisuus - Kalenteri 2022

Coelho, Paulo

Rakastetun kirjailijan suosittu vuosikalenteri.

Paulo Coelhon upeasti kuvitettu kalenteri sisältää inspiroivia ajatuksia.

Paulo Coelhon huippusuosittu ja odotettu vuosikalenteri sisältää vuoden tärkeimmät juhlapyhät, merkki- ja liputuspäivät, kuun vaiheet ja vuosisuunnitelmasivut. Kalenterissa on syvällisiä ja inspiroivia ajatuksia vuoden jokaiselle viikolle sekä runsaasti muistiinpanotilaa omille mietteille tai päiväkirjamerkinnöille. Upea ja värikylläinen kuvitus on Catalina Estradan käsialaa.

Paulo Coelhon vuosikalenteri julkaistaan nyt jo kuudettatoista kertaa. Ensimmäinen kalenteri julkaistiin vuodelle 2007, ja sen teemana oli Mahdollisuuksia. Kalenterin kuvitti norjalainen Anne Kristin Hagesaether. Ensimmäinen Catalina Estradan kuvittama kalenteri oli vuodelle 2009 julkaistu Ilo, ja yhteistyö on jatkunut siitä asti. Suomessa Coelhon kalentereita on myyty näiden vuosien aikana yhteensä jo 200 000 kappaletta.

Brasilialainen Paulo Coelho (s. 1947) on yksi maailman suosituimmista kirjailijoista. Coelho ammentaa kirjojensa aiheet ennen kaikkea omasta elämästään. Etsiessään omaa paikkaansa maailmassa hän on löytänyt vastauksia suuriin kysymyksiin sekä ratkaisuja haasteisiin, joita jokainen joskus kohtaa. Hän uskoo, että kohtalo on löydettävissä meistä itsestämme.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523761605
Ilmestymisvuosi: 2021

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.